Limba

Cine suntem

certificari si experienta

Bine ai venit la
Academia de Creatie

Suntem un boutique de meditații. Un loc în care încercăm de peste zece ani să îmbinăm pregătirea la materiile școlare cu ateliere care să le permită tinerilor să își atingă potențialul maxim. Să le placă româna, matematica, să înțeleagă de ce Eminescu a scris, de ce Creangă a povestit, la ce folosește geometria în spațiu. Să dezvoltăm creativitatea, cea mai importantă resursă a omenirii, pe care școala, din cauza materiei stufoase, nu o dezvoltă. Nu am spus-o noi, ci alții.

Misiunea noastra

Fii suficient de curajos pentru a trai creativ!

Despre

Certificat de absolvire al Cursului

La sfarsitul cursului se obtine si un certificat.

Academia noastra

Ioana Timis
Ioana TimisDirector Academie
Experiență de predare limbi străine, limbă română. Organizare ateliere de scriere creativă și bune maniere pentru copii de toate vârstele. Expert universitar în procotol, titlu obținut la Universitatea Miguel Hernandez din Spania. Nominalizare la premiul Internațional de Protocol și Ceremonial, în anul 2007, cu lucrarea Nunta la români - elemente de ceremonial.
Cezara
CezaraProfesoara de engleză și de română
Pune cunoștințe în ceea ce face, și multă pasiune. Nu renunță până nu obține cele mai bune rezultate pentru copii. Experiență de peste 3 ani în activități educaționale.

Despre noi in cifre

Nominalizati la premiul Internațional de Protocol și Ceremonial in 2007
0
Cursanti
0
Profesori
0
Ani Experienta

De ce sa ne alegi pe noi

Pentru că suntem un centru de meditații și aveți nevoie de asta. Suntem o realitate a zilelor noastre, combinată cu dorința părintelui/copilului de a ști mai mult, mai bine, de a intra la liceul sau facultatea dorită. Sau nu doar de asta.

Pentru că ați auzit de noi de la vecini, mătuși, prieteni. Sau nu ați auzit. Poate pentru că suntem aproape de casă și, de ce nu, ar merita să încercați și la noi.

Nu vă promitem că veți fi mulțumiți, dar promitem că vom sta alături de copilul Dumneavoastră și vom lupta până la capăt. Sau până când nu ne mai vreți, pentru că, de ce să nu recunoaștem, în ziua de azi, drumul către succes trece prin legătura care se creează între prof și elev. Mai degrabă noi asta creăm.

Drumul către succes trece prin legătura care se creează între profesor și elev

Let’s Get Social